5 روش سئو وب سایت فروشگاهی در سال 2013

تجارت الکترونیک بشدت سخت شده است ! گوگل راه خود را در پیش گرفته و آمازون هم فقط به فروش محصولاتش می اندیشد ! موتورهای جستجوگر وب سایت های فروشگاهی را از لیست نتایج جستجوی خود حذف می کنند و جای آنها را به تبلیغات کلیکی و برنامه های فروش خود می دهند. نتایج جستجو بر روی محتوا متمرکز شده است.
در گذشته، بسیاری از کاربران اینترنتی از خریدهای آنلاین از وب سایت های فروشگاهی خودداری می کردند و فروش اینترنتی به جایگاه ویژه ای که در حال حاضر صاحب آن می باشد، نرسیده بود . این فرصت ویژه ای است برای کسانی که تمایل به پیشرفت و افزایش فروش خود را دارند و سئو وب سایت های فروشگاهی در راستای این مضوع اهمیت ویژه ای پیدا کرده است.
در اینجا ما به پنج روش بهینه سازی و سئو وب سایت فروشگاهی معرفی می کنیم . پیشنهاد میکنم این متن را به دقت بخوانید تا رتبه مناسب شما در گوگل تظمین شود.
وب سایت فروشگاهی جذاب و کاربر پسند با سرعت بالای لودینگ
قبل از صحبت درباره چگونگی برقراری ارتباط با موتورهای جستجوگر، باید فهمید که بازدیدکنندگان از وب سایت ما چه خواسته و نیاز هایی دارند . در زیر به چند نکته اشاره می کنیم.
- طراحی سایت فروشگاهی جذاب
- برای طراحی سایت فروشگاهی، استفاده از المنتهای جذاب و ایجاد فعالیت برای کاربر وب سایت
- بهینه سازی سرعت وب سایت و کاهش سرعت بارگذاری صفحات وب به این معنی که کاربران بسرعت قادر به بازدید از صفحات مختلف وب سایت شما باشند.
- وب سایتی منظم و تمیز طراحی کنید تا کاربران با ورود به وب سایت پریشان و گیج نشوند.
- تا جایی که می توانید مراحل را در پروسه ها بکاهید بعنوان مثال پروسه خرید اینترنتی و یا پروسه ثبت نام در وب سایت شما.
این نکات در سئو سایت های فروشگاهی تاثیرات زیادی به همراه دارد.
گوگل پاندا را در وب سایت فروشگاهی خود فراموش نکنید!
وب سایتهای تجارت الکترونیک برای دوستی با گوگل پاندا بطور فزاینده ای مبتنی بر محتوا هستند . گوگل پاندا سرتاسر وب را بدنبال وبلاگها، وب سایتها، ویدیوها و وب سایتهای محتوایی اطلاع رسانی و سرگرمی جستجو می کند.
الگوریتم پاندا به منظور شناسایی و تشخیص سایتهای بی ارزش از نظر محتوا به وجود آمده است. پس با یک جمع بندی می توان گفت محتوا اساس وب سایت شماست !
وب سایت های فروش اینترنتی و تجارت الکترونیک به دلیل ماهیت تجاری خود از محتوا رنج می برند و براحتی تراکم کلمات کلیدی در نمایش نتایج موتورهای جستجو را از دست می دهند، برای جلوگیری از این موضوع روشهای زیر پیشنهاد ماست :
- هر محصول باید یک محتوای خاص خود را داشته باشد و اگر این کار میسر نیست می توانید صفحات مختلف محصولاتی که توضیحات و محتوای واحدی را ندارند را noindex کنید و برای گروه بندی آن محصولات توضیحات و محتوای ویژه در نظر بگیرید.
- یک بلاگ برای سایت خود بسازید که روشی ایده آل است برای هدایت موتورهای جستجوگر به محتوای وبلاگ خود و دریافت لینک ها از سوی کاربران
از کلمات کلیدی در وب سایت فروشگاهی بیش از اندازه استفاده نکنید
این روزها اگر می خواهید که با کلمات کلیدی افزایش رنکینگ را در پی داشته باشید تنها بهتر است که صفحه وب سایت شما مرتبط با کلمات کلیدی آن باشد و قبل از همه چیز آنالیز کلمات کلیدی را بدرستی انجام دهید. اگر از کلمات کلیدی در تایتل و موضوع صفحه وب سایت، توضیحات، محتوا، تگ آلت (Alt) تصاویر و لینکهای داخلی وب سایت خود استفاده کنید، برای گوگل واضح است که وب سایت شما مناسب کاربران ساخته نشده است و برای موتورهای جستجوگر طراحی شده.
گوگل مدتی است که بجای استفاده از کلمات کلیدی، به طراحان و نویسندگان سایت ها، تمرکز بر روی محتوا و اطلاعات کاربردی و مفید برای کاربران را پیشنهاد می کند، و می توان گفت موتورهای جستجوگر محتواهای کاربردی و مفید را الک می کنند.
پیش به سوی سایت فروشگاهی در موبایل
بر اساس تحقیقات آماری فوربس (forbes) بعنوان یک شرکت محقق در زمینه تجارت بیش از 20 درصد فروش های اینترنتی در حال حاضر بر روی موبایل ها صورت می گیرد. این آمار در نوع خود تکان دهنده می باشد و نیاز فوری طراحان و صاحبان سایتها به طراحی سایت موبایلی را بیش از پیش مشخص می کند. البته زمانی بود که اکثریت فروشگاه های اینترنتی براحتی قابلیت بهینه سازی شدن برای موبایل ها را نداشتند، برای خواندن سخت بودند و دکمه های بسیار کوچکی داشتند که کاربر را خسته می کرد. اما با رشد موازی کدنویسی وب سایت ها و رشد موبایل های هوشمند ساخت وب سایتهای موبایلی میسر گشته است.
جالب است بدانیم که فوربس می گوید در سه سال گذشته بیش از 50% فروشهای اینترنتی بر روی دستگاه های هوشمند موبایل صورت گرفته است!
با الگوریتم پنگوئن گوگل دوست بمانید
این الگوریتم برای مقابله با سایت هایی که در نتایج جستجوی گوگل از طریق اسپم و روش های غیر قانونی تغییر ایجاد می کنند، به وجو آمده. این الگوریتم برای اولین بار در سال 2012 توسط گوگل معرفی شد و از آن پس در دوره های مشخصی فعالیت می کرد. اما با رعایت موارد زیر می توانید به بهبود وب سایت فروشگاهی خود کمک کنید.
- بجای کلمات کلیدی، بر روی کلیک ها از لینک هایی که گرفتید تمرکز کنید.
- طیف گسترده ای از لینکهای مختلف مرتبط بگیرید.
- لینک های معتبر و تایید شده بگیرید
- مطلقاً به وب سایتهایی که ماهیت آنها تبادل لینک است لینک ندهید و نگیرید.
- محتوای عالی داشته باشید.
- لینکهای وب سایت خود را مورد بررسی و مانیتورینگ قرار دهید.
- از روشهای کلاه سیاه سئو برای دریافت لینک استفاده نکنید.
- از ویدیو و تصاویر خوب برای ارتباط با محتوای و دریافت لینکهای جوندار! استفاده کنید.