محتوا سئو شده چیست و چگونه باید تولید شود؟

محتوا سئو شده برای وب سایت همانند کاشت بذری بر روی زمین حاصل خیز است؛ این بذر همان کلمات کلیدی در مطالب ارزشمندی است که روی یک زمین دیجیتال کاشته می شود. پرورش آن از طریق بروزرسانی و لینک سازی رقم می خورد تا به افزایش رتبه و درآمدی مناسب دست یابید.
اکنون با این سوال رو به رو هستیم که تولید محتوا سئو شده چیست؟ چگونه می توانیم این بذر با ارزش در وب سایتمان را کاشت و پرورش دهیم؟ در ادامه به این سوالات پاسخ می دهیم، با ما همراه باشید!
سئوی محتوا (Content SEO) چیست؟
هر اقدامی که برای سئو روی محتوا انجام می شود تا باعث بهبود رتبه سایت شود را سئوی محتوا (Content SEO) می گویند. برای سئو محتوا باید به استراتژی کلمات کلیدی، ساختار متن، صحت و درستی و رعایت نگارش متن دقت کنید. تولید محتوا سئو شده تنها برای مخاطب نیست و خزنده گوگل نیز محتوای نوشته شده را می خواند و به محتوای شما اعتبار می دهد.
تولید محتوای سئو شده چیست؟
منظور از تولید محتوای سئو شده چیست؟ به طور خلاصه ایجاد محتوای متنی متناسب با تکنیک های سئو از جمله استفاده از کلمات کلیدی در متن، عناوین، متاتگ و لینکدهی داخلی و … به نحوی که باعث افزایش بازدید و رتبه سایت شود را محتوای سئو شده می گویند. همچنین تولید محتوا سئو شده باید متناسب با هدف مخاطب باشد و او را به پاسخی که میخواهد برساند.
چرا محتوای سئو شده، برای گوگل محبوب است؟
گوگل علاقه مند به یافتن مطالب مفید و مرتبط با خواسته کاربران است. زمانی که کاربری عبارتی را سرچ میزند، سایت هایی به او نمایش داده می شود که کاربر را به هدف از جستجو می رساند. به همین دلیل اگر گوگل ببیند سایت شما دارای بهترین تولید محتوا سئو شده است آن را به کاربر نمایش میدهد و این اتفاق باعث افزایش بازدید و ترافیک سایت نیز می شود.
دست آوردهای شگفت انگیز یک وب سایت با تولید محتوا سئو شده
تولید محتوا سئو شده در جذب ترافیک و مخاطب تاثیر مستقیمی دارد و زمانی که از تکنیکهای سئو برای نوشتن محتوا استفاده می کنیم، در واقع محتوا برای موتورهای جستجو آماده کرده ایم. تا باعث پیشرفت سایت در حوزه فعالیت خود شود.
1. افزایش ترافیک ورودی سایت به صورت هدفمند و بهینه
محتوایی که براساس تکنیک های سئو نوشته شده و در گوگل بارگذاری شود، بیشترین مخاطب را نسبت به محتوایی که از تکنیک های سئو استفاده نکرده است جذب می کند. چرا که تولید محتوا سئو شده باتوجه به هدف کاربر نوشته می شود و به همین دلیل مخاطبان می توانند موضوع مرتبط با نیاز خود را به راحتی پبدا کنند و باعث افزایش ترافیک وب سایت می شود.
2. نمایش در نتایج جستجوی گوگل
اگر محتوای نوشته شده در جستجو موتورهای گوگل نمایش داده نشود به نوعی آن محتوا مرده است و شاید هیچ کس از وجود آن صفحه باخبر نباشد. تولید محتوا سئو شده به نمایش صفحه، متناسب با کلمه کلیدی در نتایج گوگل کمک می کند.
3. افزایش نرخ تبدیل و فروش
نوشتن مقاله سئو شده علاوه بر جذب مخاطب به افزایش نرخ تبدیل (CTR) و در نهایت افزایش فروش تاثیر مثبتی می گذارد. همان طور که گفته شد تولید محتوا سئو شده باعث افزایش بازدید در گوگل میشود. در نتیجه، بازدیدکنندگان به مشتریان وفادار تبدیل می شوند. اگر نمی دانید نرخ تبدیل در دیجیتال مارکتینگ چیست کلیک کنید.
4. بهبود تجربه کاربری
از تکنیکهای سئو محتوا، بهینه سازی سایت برای افزایش تجربه کاربری است. کاربران به راحتی میتوانند با بهینه سازی عناوین، توضیحات متا، متاتگ، سرعت بارگذاری سایت و ریسپانسیو سازی صفحات برای انواع دستگاهها از محتوای سایت استفاده کنند.
5. افزایش آگاهی نسبت به برند
از دیگر دستاوردهایی که محتوا سئو شده، برای هرکسب و کاری به وجود می آورد، برندسازی آن مجموعه است. چرا که با افزایش کاربران، برند و نام سایت بر سر زبانها می افتد و همچنین باعث اعتماد بیشتر می شود.

تماس آنی کارشناسان با شما
تفاوت سئو با تولید محتوا چیست؟
سئو محتوا و تولید محتوا، هرکدام اگر به تنهایی انجام شود تاثیر بسزایی در افزایش رتبه سایت نخواهد داشت بنابراین این دو مورد، بدون دیگری کارساز نیستند. سئو محتوا، به تمامی اقدامات و تکنیکهای سئو از جمله سئو داخلی، سئو خارجی، سئو تکنیکال و موارد دیگر گفته می شود و هدف آن افزایش رتبه سایت و درآمد است. تمرکز سئو محتوا بر روی ساختار محتوا، کلمات کلیدی، رعایت تکنیکهای سئو داخلی می باشد تا مخاطبان بیشتری به سایت جذب شوند.
در مقابل تولید محتوا، اقدامی ارزشمند برای مخاطبان است تا بتوانند به یک مطلب آموزشی، خبررسانی، شگفتی و جذاب دست پیدا کنند. تولید محتوا سبب می شود کاربران به سایت اعتماد کرده و مطالب آن را بخوانند. در تولید محتوا اصول نگارشی، صحت و درستی متن مورد توجه قرار میگیرد. همچنین تولید محتوا تنها شامل متن نیست و انواع محتوای صوتی، تصویری، ویدیویی را شامل میشود.
آموزش تولید محتوای سئو شده همراه با تکنیکهای مفید و کاربردی
زمانی که محتوایی را نوشته اید اما از تکنیک های سئو برای محتوا ایجاد شده استفاده نکرده اید، مانند وقتی است که بذری را در خاک کاشته اید اما به آن رسیدگی نشده است. از این رو سئو محتوا اهمیت ویژه ای برای دستیابی به رتبه گوگل دارد. در ادامه با برخی از تکنیکهایی که در تولید محتوا سئو شده باید انجام دهید، آشنا می شوید:
1. آموزش تحقیق و بررسی برای کلمات کلیدی، متناسب با نیاز کسب و کار
اولین قدم پیدا کردن بذری است که مناسب خاک شما باشد. بنابراین نیاز است با توجه به حوزه فعالیت سایت؛ کلمات کلیدی مرتبط را پیدا کنید. برای پیدا کردن کلمات کلیدی ابزارهایی مانند KeywordTools, Kwfinder, SEMrush و ابزار ایرانی keywordchi ارائه شده اند. با پیدا کردن کلمات کلیدی میتوانید هدف کاربران خود را شناسایی کنید و متناسب با آنها تولید محتوا را انجام دهید.

2. بررسی سختی کلمه کلیدی (Keyword Difficulty)
منظور از سختی کلمه، میزان رقابت موجود برای یک کلمه کلیدی است. شما میتوانید با انتخاب کلمات کلیدی با رقابت کمتر و تولید محتوا سئو شده، به رتبه یک گوگل دست پیدا کنید. با این حال، چالش اصلی زمانی پیش میآید که بخواهید در کلمات کلیدی با رقابت بالا و حضور رقبای قدرتمند، رتبه اول گوگل را کسب کنید.
3. تحلیل محتوای وبسایت های رقیب
چه برای ایده گرفتن و چه برای یافتن نقاط ضعف و قوت محتوای خود، سایت رقبا را بررسی کنید. این کار به شما دید بازتری برای نوشتن مقاله سئو شده می دهد؛ همچنین می توانید محتوایی بهتر از آنها بنویسید و رتبه سایت خود را افزایش دهید.
4. ایجاد پرسونا (Persona)
چه کسی قرار است بذری که کاشته اید را استفاده کند؟! از مهم ترین سوالاتی است که قبل از شروع تولید محتوا باید از خود بپرسید تا متوجه شوید مخاطب شما کیست؟ چند ساله است؟ چه جنسیتی دارد؟ چرا احتیاج به این محتوا دارد؟ محتوایی که سئو شده است مورد توجه او قرار می گیرد یا خیر؟ با پاسخ به این سوالات مخاطب خود را شناسایی می کنید و محتوا را برای او می نویسید. در نهایت متوجه کاهش نرخ پرش سایت خود می شوید.
5. ایجاد استراتژی تولید محتوا
تنها برداشتن یک قدم برای پیشرفت کافی نیست، باید مطابق با برنامه ای بلند مدت پیش بروید. منظور از ایجاد استراتژی محتوا، تعیین هدف و مسیر مشخص برای دستیابی به رتبه گوگل و افزایش درآمد است.
6. تهیه ساختار و چارچوب اصولی نوشته
اگر متن نوشته شده به صورت منسجم و بدون فاصله باشد باعث کاهش تجربه کاربری می شود و هیچ فردی علاقه به خواندن این متن ندارد. بنابراین محتوایی که می نویسید باید براساس ساختار و عناوینی مرتب و دسته بندی شود تا علاوه بر تاثیر گذاری بر روی مخاطب به سئو محتوا نیز کمک کند و خزنده گوگل به راحتی محتوای شما مورد بررسی قرار دهد.
7. انتخاب عنوان جذاب برای محتوا (Title Tag) جهت افزایش نرخ کلیک (Organic Click-through Rate)
به عناوین زیر دقت کنید کدام مورد شما را جذب می کند؟
اژدهای چینی معرفی شد، قوی ترین لپ تاپ 2025
قوی ترین لپ تاپ 2025
در نوشتن عناوین خلاقیت به خرج دهید و از کلماتی استفاده کنید که احساسات و حس کنجکاوی کاربر را چند برابر کند، انسان ها علاقه زیادی به مطالعه مطالبی دارند که به سادگی در رابطه با موضوعی نوشته نشده است. پس این موضوع را ساده نگیرید.
8. بهینه سازی تگهای مهم (Heading 2) و(Heading 1)
بعداز یافتن کلمات کلیدی و ساختار بندی درست محتوا، عناوین H1, H2 تا H6 را متناسب با کلمات کلیدی که برای سئو محتوا در نظر گرفته اید غنی کنید. منظور از غنی سازی محتوا، استفاده به اندازه و مفید کلمه کلیدی درعناوین و متن محتوا است به نحوی که در آن زیاده روی نشود.
9. تولید محتوای قابل درک و مفید متناسب با هدف کاربر از جست و جو (Search Intent)
منظور از Search intent یا هدف جستجو این است که کاربر با جستجویی که انجام می دهد میخواهد به چه مطلبی دست پیدا کند و به دنبال چه پاسخی است. هدف جستجوی کاربر به چهار دسته تقسیم می شود:
«جستجو برای کسب اطلاعات» (Informational Intent)
منظور از محتوای اطلاعاتی، تولید محتوا سئو شده ای است که به سوال و نیاز کاربر پاسخ میدهد و کاربر میخواهد به فهمیدن موضوعی دست یابد. مانند: “انواع روش درمان آکنه” کاربر به دنبال یادگیری و کسب اطلاعات است.
«جستجو برای دسترسی به برندی خاص» (Navigational Intent)
عبارت ” خرید کرم مرطوب کننده دیجی کالا” در نظر بگیرید. هدف کاربر خرید از سایت دیجی کالا است. لازم به ذکر است که کلمات کلیدی ناوبری Navigational Intent تنها زمانی مورد نیاز است که برند شما بر سر زبان ها افتاده است. بنابراین نیازی به استفاده از این کلمات کلیدی نیست.
«جستجو برای بررسی و مقایسه» (Commercial Intent)
هدف کاربر پیدا کردن مزایا و معایب مواردی است که در انتخاب آنها دچار شک و تردید شده است مثلا “تفاوت موبایل سامسونگ و موبایل شیائومی”
«جستجو برای خرید» (Transactional Intent)
در این مرحله کاربر قصد خرید دارد پس باید به صفحه درستی منتقل شود.
10. بهینهسازی توضیحات متا (Meta Description)

منظور از توضیحات متا، توضیحاتی است که در صفحه نتایج گوگل در زیر لینک هر سایت قابل مشاهده است. از ترفند های سئو محتوا بهینه سازی این متن چه برای جذب مخاطب و چه برای جذب خزنده گوگل است.
11. از LSI ها (کلمات مترادف و هم معنی با کلمه کلیدی اصلی) در نوشته ی خود استفاده نمایید
منظور از کلمات LSI، کلماتی است که با کلمات دیگر ارتباط معنایی دارد. برای درک این مفهوم به کلمات زیر دقت کنید
پیتزا ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا خانگی
خمیر پیتزا
بهترین طعم پیتزا
پیتزا غذای معروف کدام کشور است
و…..
همه این کلمات به کلمه اصلی “پیتزا” اشاره دارند. استفاده از این کلمات به سئو محتوا بسیار کمک می کند تا علاوه بر غنی شدن محتوا از نظر کلمات کلیدی، محتوا نیز خوانا وطبیعی تر باشد. چرا که استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی امکان دارد از ارزش محتوای شما بکاهد.
12. چک کردن چگالی کلمه ی کلیدی اصلی (Keyword Density)
از انجایی که کلمات کلیدی رابط اصلی ارتباط محتوا و کاربران است، پس در نوشتن مقاله سئو شده باید به تعداد درستی از کلمات کلیدی استفاده کنید. منظور از چگالی کلمات کلیدی (Keyword Density) تعداد دفعاتی است که از کلمه کلیدی نسبت به سایر کلمات استفاده شده است برای مثال در یک محتوای 1000 کلمه ای بهتر است از کلمه کلیدی 7 الی 8 مرتبه استفاده شود قابل توجه است که این تعدا کلمه کلیدی در یک متن 5000 کلمه ای متفاوت است.
13. سئو محتوای ویدئویی نوشته
تنها محتوای متنی به سئو احتیاج ندارد بلکه باید انواع محتوای صوتی، تصویری، PDF و ویدیویی نیز سئو شوند. برای این منظور توجه به تایتل ویدیو، حجم، زمان، توضیحات، محل جای گذاری ویدیو بسیار مهم هستند. و باید مطابق با تکنیک های سئو نوشته شوند.
14. سئوی محتوای صوتی و پادکست

در سال های اخیر انواع فایل های محتوایی از جمله صوتی مورد توجه گوگل قرار گرفته است و تاثیر مثبتی در سئو سایت می گذارد. برای سئو محتوای صوتی باید از کلمه کلیدی محتوا در عنوان، توضیحات و در فایل صوتی استفاده کنید.
15. سئوی محتوای تصویری و عکس
سئو محتوای تصاویر، فرایندی است که بر روی عکس های سایت انجام میشود تا موتورهای جستجو به راحتی این تصاویر را پیدا کنند و در نتایج جستجو تصاویر گوگل نمایش داده شوند. تصاویری که در سایت استفاده میکنید با کیفیت بالا و حجم کمتر از 150 کیلو بایت بارگذاری شوند و حتما از کلمه کلیدی در آلت تصاویر استفاده شود. همچنین برای دانلود عکس های با کیفیت میتوانید به سایت های pexels, vecteezy, freepik, pixabay مراجعه کنید.
16. آشنایی با لینکسازی داخلی و خارجی
منظور از لینک سازی، استفاده از ادرس صفحات دیگر سایت یا لینک صفحات سایت های دیگر در هنگام تولید محتوا است. اگر برای تولید محتوا سئو شده از منبعی استفاده کردید یا اسم سایت دیگری را در متن به کار بردید، پیشنهاد می شود لینک آن صفحه را در محتوای خود اضافه کنید به این کار لینک سازی خارجی گفته می شود.
همچنین منظور از لینک سازی داخلی استفاده از لینک صفحات دیگر سایت در هنگام نوشتن محتوا است برای مثال میتوانید به سایت ویکی پدیا توجه کنید، در هر صفحه با انبوهی از لینکدهی های داخلی روبه رو می شوید.
17. بهینهسازی سرعت بارگیری
چقدر احتمال دارد جذب سایتی شوید که مدت زمان زیادی را طول میکشد تا محتوای آن را مشاهده کنید. در عصر پرسرعت امروز، افراد علاقه مند به بازدید از سایتی هستند که سرعت بالایی دارد. در محتوا تنها عاملی که باعث کندی سایت می شود، تصاویر و محتوای ویدیویی است قبل از بارگذاری حتما حجم تصاویر را کاهش دهید. برای بررسی سرعت سایت خود میتوانید طبق مراحل زیر پیش روید:
1- بر روی صفحه سایت خود کلیک راست کنید و گزینه inspect را انتخاب کنید همچنین میتواند با فشردن کلید F12 وارد بخش inspect شوید.

2- گزینه Lighthouse را انتخاب کنید.

3- در این قسمت دو گزینه Mobile , Desktop را مشاهده می کنید که به شما این انتخاب را میدهد تا سرعت سایت خود را در حالت دسکتاپ و موبایل بررسی کنید. سپس بر روی گزینه Analyze page load را بزنید.

4- در نهایت با تصویری مانند تصویر زیر روبه رو هستید که به شما اطلاعاتی در رابطه با سرعت سایت می دهد.

18. بهینه سازی URLهای وبسایت
استفاده از کلمه کلیدی در URL به بهبود تجربه کاربری و افزایش اعتماد او کمک میکند. با این حال از عبارات کوتاه در حد سه کلمه و انگلیسی در URL استفده کنید. به این دلیل استفاده از عبارات انگلیسی را پیشنهاد میدهیم که هنگام کپی URL های فارسی، با بهم ریختگی و حروف نامرتبط رو به رو می شوید.

19. استفاده از کلمه کلیدی اصلی در پاراگراف اول
استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی در محتوا به نوعی دور زدن الگوریتم گوگل به حساب می آید پس در هنگام محتوا نویسی سئو به این نکته دقت کنید. با این حال از نکات مهم در تولید محتوا سئو شده، استفاده از کلمه کلیدی در در 100 کلمه اول مقدمه یا پاراگراف اول است. به نحوی که خوانایی و ارزش متن را بالا ببرد. برای مثال مقدمه این مقاله را دوباره بخوانید، به نظر شما این مقاله برای چه کلمه کلیدی نوشته شده است؟
20. قرار دادن کلمه کلیدی اصلی در نتیجه گیری
نتیجه گیری یا جمع بندی چارچوبی را برای متن نوشته شده مشخص می کند که در این محتوا سئو شده به چه موضوعاتی پرداخته ایم. از انجایی که کل متن براساس در رابطه با کلمه کلیدی نوشته شده است. استفاده از کلمه کلیدی در 200 کلمه اخر که همان جمع بندی است را فراموش نکنید. همچنین داشتن نتیجه گیری در متن نشان دهنده این است که مقاله روی هوا نمانده است و به انتهای مطاالب رسیده ایم.
21. بهینه سازی محتوا برای موبایل
امروزه حدود 51 درصد از کاربران از طریق موبایل وارد سایت می شوند.ساختار درست محتوا از نظر چیدمان، خوانایی متن، سایز تصاویر و خیلی از موارد دیگر باید برای موبایل طراحی و بهینه شوند تا کاربران موبایل به راحتی و بدون اسکرول افقی و جابه جایی متن ها بتوانند محتوا سئو شده سایت را مطالعه کنند.
22. دکمه های اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی فراموش نشود
اجازه دهید خوانندگان محتوای شما را به اشتراک بگذارند؛ شاید اشتراک گذاری محتوا تاثیر مستقیمی در بهبود رتبه سایت شما نداشته باشد اما در جذب مخاطب تاثیر مثبتی دارد و کاربران میتوانند محتوای نوشته شده را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
23. آپدیت محتوای قدیمی
به محتواهای قدیمی خود زندگی دوباره بدهید و بعداز گذشت چندین ماه از محتوای شئو شده، با بروزرسانی آن را به بازی برگردانید. زمانی که گوگل متوجه شود به محتوای قدیمی سایت خود اهمیت می دهید به افزایش رتبه سایت شما کمک میکند.
23. سئوی محتوای تولید شده برای محصولات
از مهم ترین بخش ها برای محتوا نویسی سئو، محصولات هستند. زمانی که سایت فروشگاهی دارید از طریق سئو محتوای محصولات می توانید به افزایش درآمد دست یابید. برای سئو محصولات باید از کلمات کلیدی که کاربران به کار میبرند برای محصولات خود استفاده کنید بیشترین عباراتی که برای جستجو محصولات توسط کاربران به کار برده می شوند؛ شامل: خرید، قیمت، جدیدترین، هزینه، ارزان ترین و … است.
24. سئوی محتوای دسته بندی ها
صفحات دسته بندی ها در سئو محتوا از این نظر دارای اهمیت است که هر برگه دسته بندی مانند یک صفحه فرود Landing page در نظر گرفته میشود. کاربر با توجه به محصولی که میخواهد میتواند به صفحه دسته بندی ها مراجعه کند و انواع محصول را مشاهده کند. به عنوان مثال دسته بندی لباس بچه گانه، که دارای انواع لباس بچه گانه است. برای همین سئو محتوای صفحات دسته بندی اهمیت زیادی دارد. انتخاب نام مناسب برای دسته بندی، سازماندهی محصولات هر دسته بندی، عناوین و توضیحات مناسب از نکاتی است که باید در تولید محتوا سئو شده محصولات به آن دقت کنید.
25. سئوی محتوای تگ ها
دقت کنید که نام برچسب ها یا Tag ها با نام دسته بندی ها یکی نباشد تا به مشکل بر نخورید. تگ ها، محثولات و مقالات را بهم همدیگر مرتبط میکنند و برای هر تگ، یک صفحه جدید در سایت اضافه می شود. در نتیجه گوگل به بررسی این صفحه میپردازد و براساس ارزش این برچسب به افزایش رتبه سایت کمک می کند.
26. سئو محتوای صفحه اصلی
مانند هر صفحه ای که براساس کلمات کلیدی ایجاد می شوند، صفحه اصلی نیز باید برای کلمه کلیدی بهینه سازی شود. عموما محتوای سئو شده ای که برای صفحه اصلی در نظر گرفته می شود، بر اساس نام برند سایت یا نوع خدمت و محصولی است که به فروش می رسانند.
27. سئوی محتوای برگه درباره ما و تماس با ما
سئو محتوای این صفحات براساس، آدرس، اطلاعات تماس و درباره برند نوشته می شود این اطلاعات به دسترسی و اعتماد بیشتر کاربران کمک می کند. همچنین با اضافه کردن نقشه در این صفحات به سئو سایت در جستجو موقعیت مکانی کمک می کنید.
28. افزودن سوالات متداول
افزودن سوالات متداول درهر برگه ای به بهبود تجربه کاربری کمک می کند. همچنین با اسکیما سوالات متداول به افزایش بازدید سایت کمک می شود و سالات در هر مقاله یا برگه در نتایج گوگل نمایش داده می شود. اسکیما FAQ قطعه کدی است که به موتورهای جستجو کمک میکند سوالات و پاسخهای موجود در صفحه را بهتر درک کنند و آنها را بهصورت ساختاریافته در نتایج جستجو نمایش دهند.
29. قرار دادن کامنتهای مرتبط در نوشته
منظور از اضافه کردن کامنت ها به نوشته سوالات، نظرات و بحث های مرتبط با محتوای سئو شده است تا علاوه بر توجه گوگل به محتوای ارزشمند، کاربران بیشتری در بحث ها شرکت کنند.
30. یادگیری سئو کردن محتوا با رنک مث و یاست

در افزونه قدرمتمند در وردرس که به سئو محتوا کمک میکنند، رنک مث (Rank Math) و یاست (Yoast) هستند. این دو ابزار هنگامی که بر روی سایتی راه اندازی می شود شروع به پردازش محتوا میکند و نقاط قوت و ضعف محتوا را از نظر سئو گوش زد می کند.
ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوای سئو شده
انواع ابزارهای هوش مصنوعی، در هر کسب و کار بسیار مورد استقبال قرار گرفته است از جمله برای تولید محتوا. اگر تجربه ای در تولید محتوا ندارید و یا به تازگی مشغول به تولید محتوا سئو شده کرده اید پیشنهاد میکنم از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کنید برای تولید محتوا ابزارهای زیر را پیشنهاد مکینیم:
چگونه محتوای سئو شده در گوگل (INDEX) ثبت میشود؟
بعد از نوشتن مقاله سئو شده با استفاده از ابزار Google Search Consoleبررسی کنید که آیا محتوای شما در گوگل ایندکس شده است یا خیر. در صورتی که ایندکس نشده است از طریق این ابزار میتوانید به گوگل درخواست دهید تا محتوای شما را Index کند.
چگونه کیفیت و رضایت کاربر از محتوای سئو شده را ارزیابی کنم؟
با بررسی نرخ پرش، زمان ماندگاری کاربران در سایت، تعاملی که انجام داده اند، تعداد کلیک هایی که در سایت انجام داده اند میتوانید بررسی کنید که محتوا ازنظر کیفی برای کاربران ارزشمند بوده است یا خیر. ابزاری مانند Google Analytics به شما در بدست اوردن این اطلاعات کمک می کند.
سئوی محتوای تولید شده به زبان انگلیسی چه تفاوتی با سئو محتوای فارسی دارد؟
بیش از نیم درصد از محتواهای ایجاد شده در گوگل به زبان انگلیسی است در صورتی که کمتر از دو درصد محتوای گوگل را زبان فارسی در اختیار دارد. به وضوح مشخص است که رقابت در محتوای انگلیسی بیشتر از زبان فارسی است. همچنین در زبان انگلیسی از کلمات کلیدی دقیق تر و کوتاه تر استفاده می شود اما ما در زبان فارسی عبارات طولانی تر را جستجو می کنیم.
3 تکنینک جالب برای سئوی محتوای وبسایت که باید بدانید!
تا به اینجا با تمام نکاتی که در تولید محتوا سئو شده باید رعایت کنید آشنا شدیم، با این حال سه تکنیک برای سئو محتوا نیز وجود دارد که به شما در رسیدن به رتبه گوگل بسیار کمک می کند:
گرفتن رتبه ی اول با کلمات کلیدی طولانی (Long-Tail Keywords)

کلمات کلیدی دم بلند یاLong-Tail جزوه کلماتی هستند که رقبای کمتری دارند و با استفاده از تکنیک های سئو و تولید محتوا سئو شده می توانید به رتبه اول گوگل در این کلمات دست یابید.
متا تگها و تأثیر مستقیم بر نرخ کلیک (CTR)
تایتل اصلی و توضیحات متا دلیل اصلی ورود کاربر به سایت است، خلاقانه به نوشتن این تگ ها بپردازید و از کلمه کلیدی استفاده کنید. هر چقدرمتا تگ ها جذاب باشند کاربران بیشتری علاقه به بازدید از سایت پیدا می کنند و در نتیجه نرخ کلیک سایت افزایش می یابد.
از دادههای آنالیتیکس و سرچ کنسول غافل نشوید!
Google Search Console, Google Analytics از ابزارهایی هستند که به شما کمک می کنند تا اطلاعات مفیدی در رابطه با سایت و نحوه عملکرد کاربران خود به دست بیاورید. پس نیاز است حتما سایت خود را به این ابزارها متصل کنید.
8 اشتباهی که هنگام تولید محتوای سئو شده باید از آنها دوری کرد!
بهترین تولید محتوا سئو شده برگ برنده در رسیدن به اهداف شما است. چون کسب و کار شما را با مخاطبان آشنا می کند و باعث افزایش بازدید سایت می شود. اما در بعضی از مواقع اشتباهاتی در تولید محتوا صورت می گیرد که باعث افت سایت در نتایج گوگل می شود. برخی از این اشتباهات را در ادامه نوشته شده است:
1. چگالی بیش از حد کلمات کلیدی (Keyword Stuffing)
اگر از کلمات کلیدی به تعداد مناسب در محتوای سئو شده سایت خود استفاده نکنید. گوگل محتوای شما را ارزشمند نمی داند و فکر میکند شما الگوریتم های گوگل را دور زده اید. در نتیجه به تعداد کلمات کلیدی که در محتوای خود استفاده میکنید دقت کنید.

2. افزایش نرخ پرش (Bounce Rate) با نادیده گرفتن تجربه کاربری (UX)
یک سایت با طراحی بصری کاربر پسند به افزایش حضور کاربر در سایت کمک می کند. همچنین کاربرهنگام بازدید از سایت احساس راحتی خواهد کرد و زمان بیشتری را برای مشاهده سایت می گذارد در نتیجه به طراحی و تجربه کاربری سایت خود دقت بیشتری داشه باشید چرا که از نکات مهم در کاهش نرخ پرش است.
3. استفاده از محتوای تکراری (Duplicate Content)
برای یک موضوع و یک کلمه کلیدی فقط یکبار محتوا بنویسید چرا که ایجاد محتوایتکراری در سایت باعث گیج شدن گوگل می شود و باعث افت سایت شما می شود. برای رفع این مشکل میتوانید در سایت وردپرسی خود از افزونه ای مانند Super Post Cleaner استفاده کنید. این افزونه رایگان است و اجازه انتشار محتوای تکراری را نمی دهد.
4. بهینه نبودن سرعت سایت
تا زمانی که سایت هایی وجود دارند که بلادرنگ، بالا می آیند چرا مخاطبان از سایتی دیدن کنند که وقت آنها را می گیرد. پس سرعت بارگذاری سایت تاثیر مثبتی در کاهش نرخ پرش و افزایش بازدید دارد.
5. عدم انتشار محتوای منظم
استمرار نشان دهنده موفقیت است. بنابراین با ایجاد یک تقویم محتوایی و برنامه ریزی دقیق برای استفاده از کلمات کلیدی در محتوا از به وجود آمدن وقفه در تولید محتوا سئو شده جلوگیری کنید.
6. استفاده ازعناوین و تیترهای غیرکاربردی
کاربر با خواندن عناوین، متوجه می شود که این مقاله او را به پاسخ می رساند یا خیر. استفاده از کلمات کلیدی و کلمات LSI در عناوین به جذب کاربر کمک می کند و همچنین به ترتیب نوشتن عناوین دقت کنید تا کاربر در خواندن متن سردرگم نشود.
7. تولید محتوا بدون تحلیل رفتار کاربران و عملکرد محتوا
چه کسی قرار است بذری که کاشته اید را مصرف کند؟ او برای چی به این بذر احتیاج دارد؟ در رابطه با کشت و کشاورزی صحبت نمی کنم، منظور محتوای سئو شده ای است که در سایت خود ایجاد می کنید. قبل از تولید محتوا نیاز است مخاطب خود را بشناسید و متوجه شوید او به دنبال چه پاسخ یا مطلبی می گردد.
8. بیتوجهی به طول محتوا
با تولید محتوای طولانی و خسته کننده مخاطب را از سایت فراری می دهید. وظیفه محتوا نویس این است که محتوایی کارامد و با طول مناسب ایجاد کند، مثلا محتوایی را که میشود در 1000 کلمه نوشت را نیازی نیست در 5000 کلمه توضیح دهید. کوتاه، مفید و مختصر بنویسید.
محتوای سئو شده، کلید اصلی گرفتن رتبه و اعتبار در گوگل
دریافتیم که محتوا نویسی سئو کار دشواری نیست و تنها نیازمند دقت و توجه به اصول سئو است. در تولید محتوا سئو شده استفاده از کلمات کلیدی، توجه به ساختار و طول محتوا از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. همچنین اگر برخی از روش های سئو به درستی انجام نشود باعث افت رتبه سایت در نتایج گوگل می شود. با این حال سئو در تولید محتوا، شما را به اهداف خود می رساند! برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در خصوص ایجاد محتوای بهینه شده با آژانس دیجیتال مارکتینگ آوادیس تماس بگیرید.
پرسش و پاسخ سئو محتوا سئو شده
کپی رایتینگ چه تفاوتی با تولید محتوا برای وب سایت دارد؟
نویسنده تولید محتوا به دنبال پاسخدهی به هدف کاربر است در صورتی که کپی رایتر محتوا تنها برای جذب مشتری و افزایش رتبه سایت محتوا را ایجاد می کند. با این حال ایجاد محتوای سئو شده ارزشمند تاثیر بیشتری در بهبود سایت دارد.
چگونه بفهمیم که محتوای ما توسط گوگل ایندکس شده است؟
با استفاده از ابزاری به اسم google search console می توانید مشاهده کنید چه صفحاتی از سایت شما ایندکس شده اند و هر کدام از صفحاتی که ایندکس نشده اند را با این ابزار ایندکس کنید. همچنین میتوانید عملکرد وب سایت خود را در گوگل مشاهده کنید.
تبلیغات برای محتوای تولید شده را به چه شکلی انجام دهم؟
بای تبلیغات محتوا میتوانید از روشهایی مانند اشتراکگذاری محتوا در شبکههای اجتماعی، تبلیغات گوگل (Google Ads)، ایمیل مارکتینگ و همکاری با اینفلوئنسرها استفاده کنید.
برای ایجاد یک محتوای سئو شده چقدر باید زمان بگذارم؟
مدت زمان تولید محتوا سئو شده به جستجوی کلمات کلیدی، بررسی رقبا، بررسی پرسونای مخاطب، نوشتن محتوا، یافتن عکس های مرتبط و در نهایت یرایش های مورد نیاز بستگی دارد که امکان دارد از 3 ساعت تا 7 ساعت طول بکشد.
محتوای تولید شده توسط کاربر (UGC) چیست؟
UGC مخفف عبارت User Generated Content است که به محتواهایی مانند نظرات، پست ها و محتواهایی اشاره دارد که کاربران ایجاد میکنند. مثلا به کامنت هایی که کاربران در مقالات درج میکنند UGC گفته می شود.
آیا استفاده از هوش مصنوعی جهت تولید محتوای سئو شده، برای وبسایت کار درستی است؟
برای سرعت بخشیدن به تولید محتوا میتوانید از هوش مصنوعی استفاده کنید، اما در نهایت نیاز است که محتوای ایجاد شده را بررسی و ویرایش کنید تا کیفیت آن افزایش یابد.
آیا هزینه کردن برای تولید محتوای سئو شده و عالی نسبت به رقبا، مقرون به صرفه است؟
بله، چرا که از دلایل اصلی کسب رتبه از گوگل نوشتن مقاله سئو شده است و اگر هدف شما کسب بهترین رتبه ها و پیشی گرفتن از رقبا است پیشنهاد می شود بهترین تولید محتوا سئو شده را برای سایت خود در نظر بگیرید.
آیا میتوانم برای وب سایت شخصی محتوای سئو شده تولید نمایم؟
بله میتوانید سایت شخصی خود را براساس نام و نام خانوادگی، نام برند و نوع خدمتی که انجام میدهید سئو کنید.
آیا سفارش تولید محتوای سئو شده به صورت برون سپاری از کیفیت کار می کاهد؟
اگر به تیمی با تجربه تولید محتوا سئو شده را بسپارید بدون شک باعث افزایش بازدهی سریع خواهید شد بنابراین به تجربه تیم و نمونه کارهای انها دقت کنید و یک تیم حرفه ای را انتخاب کنید.
برای قرار گرفتن در پوزیشن شغلی تولید کننده محتوای سئو شده برای وب سایت، به چه میزان دانش فنی سئو نیاز دارم؟
در ابتدای کار، توانایی کار با ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی و بررسی رقبا مورد نیاز است و به مرور زمان باید بر ابزارهای بیشتری تسلط پیدا کنید.
طول محتوای سئو شده چقدر باید باشد؟ (چند کلمه، چند پاراگراف)
طول محتوا بستگی به موضوع محتوایی دار که مشغول به نوشتن آن هستید اما بهترین طول محتوا بین 1800 تا 2500 کلمه است همچنین پیشنهاد میشود بین 5 تا 10 پاراگراف 3 تا 5 خطی محتوای خود را بنویسید.