Google ranking factors

فاکتورهای گوگل برای رتبه‌بندی وب‌سایت – قسمت سوم

زمان مطالعه 4 دقیقه
فاکتورهای رتبه بندی گوگل

کلمه کلیدی در آدرس، نوار آدرس، منابع و مراجع، لیست‌های عددی و گلوله‌ای، رتبه صفحه در نقشه وب سایت، لینک‌های خارجی بیش‌ از حد، تعداد دیگر کلمات کلیدی که برایشان رتبه صفحه وجود دارد، عمر صفحه، چیدمان کاربرپسند

بخوانید : فاکتورهای گوگل برای رتبه‌بندی وب سایت – قسمت دوم

51. کلمه کلیدی در آدرس : این نیز سیگنال ارتباطی مهم دیگری است.
52. نوار آدرس: دسته‌بندی‌ها در نوار آدرس توسط گوگل خوانده می‌شوند و ممکن است سیگنال موضوعی درباره اینکه صفحه در مورد چه چیزی است ارسال کند.
53. منابع و مراجع: ذکر کردن منابع و مراجع، مانند کاری که مقالات پژوهشی انجام می‌دهند، ممکن است نشانه‌ای از کیفیت باشد. راهنمای کیفیت گوگل ثابت می‌کند که خوانندگان بایستی هنگام مطالعه متن صفحه نیم‌نگاهی به منابع داشته باشند و این موضوعی است که در آن وزن و یا اعتبار منابع مهم هستند.
54.لیست‌های عددی و گلوله‌ای: لیست‌های عددی و گلوله‌ای کمک می‌کند تا مطالبتان را برای خواننده تفکیک و درنهایت جذاب‌تر نمایید. گوگل نیز از این کار خوشش می‌آید و ممکن است محتوای با عدد و گلوله را ترجیح دهد.
55. رتبه صفحه در نقشه وب سایت: رتبه‌ای که صفحه در نقشه وب سایت دارد ممکن است فاکتوری تأثیرگذار در رتبه باشد.
56.لینک‌های خارجی بیش‌ از حد: این لینک هامستقیماً باعث کاهش رتبه میشوند.این لینک ها به بعضی از صفحات راه دارند، راه به لینک‌های بسیار زیاد که باعث ابهام در صفحه و دور شدن از متن اصلی می‌گردد.
57. تعداد دیگر کلمات کلیدی که برایشان رتبه صفحه وجود دارد: اگر صفحه برای کلمات کلیدی دیگر رتبه بیابد ممکن است گوگل آن را نشانه‌ای درونی از کیفیت در نظر بگیرد.
58. عمر صفحه: بااینکه گوگل مطالب جدید را ترجیح می‌دهد اما صفحه‌ای قدیمی که به‌طور منظم بروزرسانی می‌شود ممکن است به صفحه‌ای جدید ترجیح داده شود.
59.چیدمان کاربرپسند: با استناد به سند راهنمای کیفیت گوگل همچنان: چیدمان صفحه در صفحات با بهترین کیفیت، مطالب اصلی را سریعاً قابل بازدید می‌سازد.
60.دامنه‌های غیرفعال: بروزرسانی که در دسامبر سال ۲۰۱۱ توسط گوگل ارائه شد بازدید از دامنه‌های غیرفعال را محدود ساخت.
61. مطالب مفید: گوگل ممکن است کیفیت و مفید بودن مطلب را تشخیص دهد اما این فقط یک تصور است و در الگوریتم‌های مختلف، خود گوگل به تأثیر کیفیت اشاره می‌کند.

فاکتورهای رتبه وبسایت

62. تولید محتوا باارزش و بینش منحصربه‌فرد: گوگل بیان کرده که به دنبال شکار وب سایت‌هایی است که مطلب مفید و جدیدی تولید نمی‌کنند، خصوصاًوب سایت‌های وابسته کوچک.
63. صفحه ارتباط با ما: سند کیفیت گوگل که در بالا ذکر شد بیان می‌کند که آنها وب سایت‌هایی را ترجیح می‌دهند که دارای بخشی برای اطلاعات ارتباطی با کاربران است. این کار اثرگذاری بیشتری دارد اگر اطلاعات ارتباطی شما منطبق با اطلاعات دامنه شما باشد. واقعاً فکر می‌کردید که گوگل اطلاعات صفحه تماس با ما شمارا با اطلاعات صاحب دامنه چک کند؟
64. اعتبار دامنه/رتبه اطمینان: اعتبار وب سایت که با شمارش تعداد لینک‌های بیرونی وب سایت شما سنجیده می شود وب سایت های مورد اعتماد فاکتور رتبه بندی بسیار مهمی بشمار می‌رود.
65. معماری وب سایت: معماری عالی، قرار دادن بخش‌های مختلف کنار یکدیگر به گوگل کمک می‌کند که بتواند مطالب شمارابه‌صورت موضوعی مرتب کند.
66.به‌روزرسانی های وب سایت: هرچند وقت وب سایت بروزرسانی می‌شود؟ و به‌ویژه اینکه چه زمانی مطلب جدیدی به وب سایت اضافه می‌شود؟ (این موضوع از ابتدا هم فاکتور تأثیرگذاری بوده است.)
67. تعداد صفحات: تعداد صفحاتی که وب سایت‌ دارد نشانه ضعیفی از قدرت نویسندگی بشمار می‌رود. در تعداد بسیارکمی از وب سایت‌های بزرگ این فاکتور باعث تشخیص وب سایت اصلی از وب سایت‌های وابسته کوچک می‌شود.
68. حضور نقشه وب سایت: نقشه وب سایت به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا صفحات شماراآسان‌تر و جامع‌تر ایندکس نمایند که باعث افزایش بازدید می‌گردد.
69.زمان‌های فعال بودن وب سایت: زمان‌های بالا نیامدن وب سایت به دلیل مشکلات سرور یا تعمیر و نگهداری، ممکن است به رتبه شما آسیب وارد کند و ممکن است اگر اصلاح نشود به خارج کردن ایندکس های شما بینجامد.
70. مکان سرور: درجایی که وب سایت‌ شما در منطقه جغرافیایی متفاوتی رتبه می‌گیرد موقعیت سرور ممکن است تأثیرگذار باشد.
71. اعتبارنامه‌ی SSL: گوگل خاطرنشان کرده است که وب سایت هایی که گواهینامه‌ی SSL را ایندکس می‌کنند (که به این معناست که آنها از HTTPS استفاده میکنند)، که این موضوع به‌عنوان سیگنالی قوی برای رتبه استفاده می‌شود.
72. قانون خدمات و حریم شخصی: این دو صفحه به گوگل کمک می‌کند تا بفهمد وب سایت‌ عضوی قابل‌اعتماد در فضای اینترنت است.
73. اطلاعات متا تکراری درون وب سایت : اطلاعات متای تکراری در سراسر وب سایت‌ ممکن است تمامی بازدید صفحات شمارا پایین بیاورد.
74. هدایت بخش‌های آدرس یا breadcrumb : این ساختار از معماری وب سایت کاربرپسند است که به کاربران و موتورهای جستجو کمک می‌کند بفهمند در کدام قسمت از وب سایت هستند. برای مثال:
75.بهینه‌سازی موبایل: موضع رسمی گوگل در مورد موبایل این است که وب سایتی پاسخگو برای کاربران موبایلی ایجاد شود.
76. Youtube: شکی وجود ندارد که ویدئوهای Youtube، رفتار تدریجی در SERP ها (احتمالاً به سبب اینکه گوگل صاحب آن است) نشان می‌دهند:در حقیقت، زمینه موتور جستجو نشان می‌دهد که پس از پاندای گوگل ترافیک وب سایت یوتیوب به‌طور مشخصی افزایش‌یافته است.
77.قابلیت‌های استفاده وب سایت‌: وب سایتی که استفاده از آن سخت است می‌تواند با کاهش زمان حضور در وب سایت‌، بازدید صفحه و افزایش Bounce Rate، به رتبه آسیب برساند. این موضوع ممکن است مستقل از فاکتور الگوریتمی جمع‌آوری‌شده از حجم انبوهی از داده‌های دامنه کاربر باشد.
78. استفاده از ابزار وبمستر و آنالیز گوگل: برخی‌ها فکر می‌کنند که نصب این دو برنامه روی وب سایت می‌تواند میزان ایندکس وب سایت را افزایش دهد. این دونرم‌افزار همچنین ممکن است با دادن داده‌های بیشتر به گوگل برای کار روی آنها، مستقیماً بر رتبه اثر بگذارند (یعنی دقت بیشتر در Bounce Rate بدون توجه به اینکه شما ترافیکی از بک لینک ها دریافت می‌کنید یا نه).

فاکتورهای بک لینک و لینک سازی

79. نظرات کاربران مساوی است باشهرت وب سایت: قرار گرفتن وب سایتی در وب سایت‌های مروری مانند help.com و RipOffReport.com نقشی مهم در الگوریتم بازی می‌کند. گوگل حتی در اقدامی کم‌سابقه رویکرد شفاف خود را در قبال نظرات کاربران و اهمیت آن اعلام کرده است.
80. عمر دامنه لینک دهنده: بک لینک از دامنه‌های باسابقه ممکن است قدرت بیشتری نسبت به دامنه‌های جدید داشته باشد.