3 روش برای ارزیابی موفقیت لندینگ پیج ها

پس از اینکه تمامی روش های بهینه سازی و تبلیغات را به پایان رساندید، نسبت به هزینه ای که کرده اید، توقعات و انتظارات بالائی خواهید داشت و می خواهید از موفقیت صفحات فرودی اطمینان پیدا کنید. این کار برای کمک به کسب و کار آنلاین شما ضروری است. صفحات فرودی معمولا زیر مجموعه خاصی از مشتریان را هدف قرار می دهند و کمک می کنند تا متوجه شویم چه مطالبی برای چه گروهی از افراد تاثیرگذارتر می باشد. در اصل، صفحات فرودی اهمیت بسیار زیادی دارند و می توانید از طریق آن ها درباره مخاطبانتان اطلاعات مفیدی به دست آورید.
چگونه می توان موفقیت لندینگ پیج یا صفحات فرود را ارزیابی کرد؟
اگر از پیش می دانید که بازدیدکنندگان می بایست چه فعالیتی را در یک صفحه انجام دهند، یک گام جلوتر هستید. در غیر این صورت، می بایست در هدفگذاری وب سایت خود و صفحات فرود آن مطالعاتی انجام دهید. در این مقاله 3 معیار معرفی می شود. هنگامی که موفقیت و یا شکست صفحات فرود وب سایت تان را مرور می کنید، می توانید از این 3 معیار استفاده کنید و لندینگ پیج ها و نحوه طراحی سایت خود را مورد سنجش قرار بدهید.
1. میزان تبدیل بازدید کننده به مشتری
تعداد بازدید کنندگانی که در صفحات فرودی تبدیل به خریدار می شوند یکی از مهمترین مواردی است که باید مورد ارزیابی قرار گیرد. این تعداد بیانگر درصد موفقیت و دستیابی به هدف است. هنگامی که شما هدفی برای صفحه وب سایت خود تعیین کرده باشید، می بایست بتوانید آن هدف را به آسانی پیگیری کنید.
هدف استاندارد، می تواند میزان خریدهای صورت گرفته در سایت باشد. فرض کنید 1000 بازدید کننده در صفحه فرود سایت خود داشته باشید و 20 خرید به عنوان نتیجه مستقیم از این صفحه گزارش شود. نرخ تبدیل در سایت شما 2% خواهد بود.
این بدان معناست که صفحات فرود دارای دو جنبه می باشند: ترافیک و تبدیل (بازدید کننده به مشتری). اگر میزان ترافیک بالا باشد اما متعاقب آن تبدیلی صورت نگیرد، می بایست چیزی را در وب سایت خود تغییر دهید. چرا که صفحه فرود به میزانی که باید موفق نیست.
2. نرخ پرش از سایت (Bounce Rate)
این معیار که به نرخ پرش از سایت معروف است بیانگر میزان بازدید کنندگانی است که صفحه فرودی را بدون اینکه فعالیتی انجام دهند ترک می گویند. این موضوع به شما کمک می کند تا نحوه کار هر صفحه را مورد بررسی قرار دهید و متوجه شوید کدام صفحه خوب کار می کند و کدام یک نیاز به بازبینی و اصلاح دارد.
این معیار بخش مهمی از درک کلی ترافیک وب سایت است و به شما کمک می کند تشخیص دهید که آیا صفحاتی وجود دارند که نیازمند اعمال تغییرات می باشند یا خیر. به خاطر بسپارید که میزان ترک وب سایت دقیقاً به صفحه ای که درست کار نمی کند، اشاره نمی کند و تنها میزان افرادی که صفحه را ترک کرده اند را ارائه می دهد.
3. هزینه هر خرید و یا استفاده از خدمات
دوباره نرخ تبدیل در وب سایت خود را در نظر بگیرید. می خواهید هزینه های کسب و کار جدید خود را ارزیابی کنید. این ارزیابی با تقسیم هزینه تبلیغات بر میزان فروش محصولات و یا استفاده از خدماتی که در وب سایت عرضه می کنید، مشخص خواهد شد.
برای مثال، در وب سایت Yola، میزان موفقیت لیندینگ پیج بر اساس هزینه هائی که هر مشتری پرداخت می کند، ارزیابی می شود. از آنجائیکه از برخی مشتریان درخواست شده است که به صورت رایگان در وب سایت ثبت نام کنند، می توان مشتریان شارژی را به عنوان خریداران و مشتریان رایگان را به عنوان استفاده کنندگان از خدمات در نظر گرفت. با محاسبه میزان هزینه های خود و میزان درامد حاصل از طریق مشتریان، می توان ارزش واقعی هر روش را درک کرد. این روش در درازمدت هم به درک نتایج با ارزشی منجر خواهد شد.
این معیارها را در وب سایت خود مورد ارزیابی قرار دهید و میزان موفقیت صفحات فرود را بسنجید و اگر نیاز به بهبود دارند، تغییراتی در آنها اعمال کنید.